Min Absurde Verden

Helt vanlig ulogisk logikk

I går kom dagen jeg har ventet så lenge på ^_^

Kategori: Andre hjernedøde temaer | 2 kommentarer » - Skrevet fredag 21. mars , 2014

Sola skinner og livet smiler ! I går kom dagen, dagen som svarte på alle mine ønsker.

I går var jeg på fag- og svennbrev utdelingen for fylket jeg utdannet meg i og jeg kan ikke få sagt hvor deilig det var å endelig å stå med fagbrevet i hånda.

Da jeg stod på scenen med skjelvende knær og ventet på at navnet mitt skulle ropes opp kom lykkerusen krypende, og jeg kunne se den samme gleden stråle i øynen til de som stod der sammen med meg. Navnet mitt ble ropt opp og jeg måtte ta meg sammen for å holde meg på beina. Jenta bak meg sukket lettet ut da hun hadde blitt ropt og kom tilbake med fagbrevet i hånden «Gud så deilig» hvisket hun. Jeg kunne se at hun var på min alder (litt over vanlig lærling alder) og jeg hvisket tilbake at dette hadde vi jobbet hardt for. «Du aner ikke hvor hardt» fikk jeg til svar med et stort smil og jeg tenkte i mitt stille sinn: Du skulle bare visst hvor godt jeg vet…

image

Fagbrevet skal omhyggelig rammes inn og jeg tillater meg selv å være en av de usmakelige skrytepavene som jeg selv får gulp i halsen av. Fagbrev karakter: Bestått Meget Godt. Denne linjen peker jeg på hver gang noen ser på fagbrevet mitt og jeg får brekninger av meg selv, men jaggu skal jeg fortsette med dette til det går ut på dato å være kry.

Livet fortsatte å smile til meg selv etter utdelingen. Den fantastiske kjæresten min som har holdt ut med meg, til tross for at jeg pakket sakene å flyttet milevis unna for å være alene med bulimien, han gjorde dagen bedre enn jeg kunne ha drømt om.

1 time etter seremonien tikker det inn en melding om at jeg må ringe når jeg har tid.

Når jeg trodde at dagen var på sitt beste får jeg nyhetene vi har ventet på: Han har kjøpt hus. Så nå kunne jeg reise hjem og si opp leiligheten etter snart 1 år i ødemarken.

Fagbrevet er i boks, bulimien er på bedringensvei og jeg er snart i hus med mannen i mitt liv.

Mørketiden er over, varmen kommer og livet kunne ikke vært bedre enn det er akkurat her og nå. I går kom dagen jeg har drømt om ^_^

Nå skal nye mål og drømmer settes !

Annonser

Kommentarer

 1. Hverdagstausa sier:

  Fantastisk !!! Gratulerer med fagbrev. Jeg merker en utrolig fremgang på innholdet og positiviteten i innleggene dine. Det er utrolig stor jobb du har gjort med å snu problemene dine og jobbe mot å blir frisk, ta fagbrev og å komme tilbake til arbeidslivet. Jeg blir så glad av å lese om fremgangen! Stå på – «Årets lærling»… det klarer du om du bestemmer deg for det.

  • MinAbsurdeVerden sier:

   Tusen takk! :-)
   Ja, jeg kjenner selv at jeg føler meg mye bedre nå som jeg har kommet meg lenger over «kneika» og det er godt å høre at det merkes av andre også :-)
   Jeg ble ikke årets lærling, men prisen gikk til ei annen barne- og ungdomsarbeider og det gjorde meg glad ^_^(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Min Absurde Verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.