Min Absurde Verden

Helt vanlig ulogisk logikk

Linker til diverse go’biter

Her er en oversikt over noen foreninger og støttegrupper hvis du ønsker mer informasjon eller å komme i kontakt med noen i samme situasjon:

  1. http://www.touretteforeningen.no/

Norsk Tourette Forening tilbyr seminarer, kurs og og diverse andre aktiviteter både landsdekkende og gjennom fylkeslag.

2. http://iks.no/

Interesse gruppa for Kvinner med Spiseforstyrrelser er en medlemsorganisasjon for kvinner som har- eller har hatt spiseforstyrrelser, man kan også bli støttemedlem som pårørende eller om man bare vil søtte disse. De tilbyr sommerleirer, kurs, temakvelder, nettforum og støttetelefon hvor man kan spørre om ting eller bare ha noen å snakke med, noen som forstår. Medlemmer får rabatt på kurs og og lignende og noen kurs krever medlemsskap.

3. http://adhdnorge.no/index.asp

ADHD Norge er en informasjonsside om ADHD og som tilbyr medlemsskap, de arrangerer aktiviteter. De har også lokallag med diverse sammenkomster :-)

4. http://fetmenfattet.wordpress.com/about/

Så ønsker jeg å dele med dere en blogg som får det til å strekke i smilebåndet (mitt ihvertfall) hver eneste gang det kommer nye innlegg. Dette er en åpenhjertig og brutalt ærlig blogg fylt med selvironi og humor, og jeg tror de fleste (i hvertfall de av oss som har prøvd seg singellivet) kan kjenne seg litt igjen i mye av det hun skriver

5. http://torettenvrang.blogg.no/

Dette er bloggen til en god venninne av meg. Hun har også Tourette Syndrom og ADHD, i tillegg har hun også OCD og blogger om dette :-)
Vi har hatt 2 vidt forskjellige opplevelser av det å ha Tourette i oppveksten og jeg andbefaler lesere å titte innom denne bloggen for å se flere aspekter ved det å ha denne diagnosen.

 

 

 

Annonser(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Min Absurde Verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.