Min Absurde Verden

Helt vanlig ulogisk logikk

Valper eller ikke valper, det er spørsmålet

Kategori: Andre hjernedøde temaer | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 24. juni , 2014

På torsdag kommer endelig dagen jeg har ventet på i 5 uker… Ikke bare jeg, samboeren har også ventet i spenning… Jeg har gledet meg, han gruer seg :p

På torsdag skal Kira til dyrlegen og få bekreftet/avkreftet om hun bærer på et kull med valper.

imageDette var overhode ikke planlagt fra vår side, men om hun er drektig vil valpene bli ønsket velkommen til familien med åpne armer :)

Kira er en fantastisk hund med herlig lynne, og hun kommer til å bli en god mor.

image

For 6 uker siden skulle jeg egentlig hjem til familien for å ha siste samtale med behandleren min, noe som hadde passet perfekt ift løpetiden til Kira. Da ville vi vært ferdig på Sørlandet noen dager før løpetiden hennes og vi kunne reist hjem uten bekymring.. Men så måtte behandleren min utsette samtalen 1 uke og jeg måtte derfor reise med Kira akkurat den dagen hun sluttet å blø.. Dermed måtte man gå på vakt hele uken jeg var hjemme, for mamma og samboeren har 3 hunder, hvorav 1 hannhund..

Samboeren til mamma er vant med å ha Kira på besøk, hun og de andre hundene er alltid med han ut om morgenen når han skal stelle med gårdsdyrene.. Og det var akkurat denne rutinen som førte til mistanke om valper…

Tidlig en morgen stod han opp, gjorde seg klar og tok med alle hundene ut.. Før han fikk summet seg og kom på at Kira var parringsklar, så hadde Kira og frieren hennes løpt til skogs.. Vi ropte og lette, men de var ingen steder å se. Etter en drøy time kom de pesende hjem igjen, med et mildt sagt fornøyd uttrykk i ansiktene..

Deretter var det bare for oss å vente.. Og nå er ventingen snart over :D

Min slanke, hyperaktive hund har blitt en lubben latsabb, pattene strutter og det er egentlig ingen tvil..

Valpene blir nok nydelige, de blir en såkalt «eventyrblanding» eller «gatemix» som andre kaller det.

Kira er blanding av schæfer, boxer, bordercollie og labrador.. Mens far er blanding av jackrussel, pomeranien, shitzu og en annen liten rase vi ikke vet…

 

Jeg gleder meg !

Men jeg er allikevel redd… Jeg har ingen erfaring med å få valper, så nå skal det forberedes og studeres.. :D

 

Annonser(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Min Absurde Verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.