Min Absurde Verden

Helt vanlig ulogisk logikk

Hus, bil, hund, katt og unger ?

Kategori: Andre hjernedøde temaer | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 27. mars , 2014

God dag alle bloggere, lesere og ikke lesere ;)

Nei, unger blir det nok ikke med det første, men 4 av 5 er ikke så aller verst det heller.

Da er ødemarks leiligheten sagt opp og jeg teller uker, dager og timer til jeg og drømmemannen endelig flytter til vårt eget hus med udyra våres ^_^

Behandleren min er informert om flyttingen og samtalene nærmer seg slutten. Enn så lenge så er jeg godt på bedringens vei og bulimien skygger banen mer og mer for hver dag som går. Så kanskje det er ut i jobb i stede for behandling når jeg flytter (?) ^_^

gleden er STOR, for det er et STORT hus som skal pusses opp. Og fruen i huset skal selvfølgelig få sagt og gjort sitt, det sa gubben klart og tydelig :)

Så nå begynner planleggingen av farger, fasonger, møbler og duppeditter. Alle venninner er informert om gratis vin og mat, mot at de stiller opp i malerklær når huset skal fikses.

Så dere skal nok ikke se bort i fra at det i Juni/Juli blir oppussnings-blogg med Fru Tourette og meg ^_^ Hu er ei kreativ dame som har gitt meg mye inspirasjon opp igjennom årene til tegninger og malerier.. For visste dere det, at mange med Tourette Syndrom er mer kreative og kunstneriske enn andre ?

Ikke så gæli at det ikke er godt for noe ;)

 

Annonser(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Min Absurde Verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.