Min Absurde Verden

Helt vanlig ulogisk logikk

Bortskjemte (?) dyr og Ebay o.0

Kategori: Andre hjernedøde temaer | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 20. november , 2013

Det er ikke bare jeg som skal pynte meg til jul ^_^

DSC_0081

Hunden min Kira får også sine goder når matmor går amokk på Ebay.
Jeg klarer ikke å titte innom Ebay uten å kjøpe det ene tullet etter det andre: Rosa halsbånd med diamanter på, Rosa halsbånd uten diamanter, leiebånd i alle regnbuens farger, leker, sløyfer og det som er.
Jeg elsker å skjemme bort hunden min med sånt tull, fordi hun ikke vet at hun er bortskjemt.
Skjemmer man dem bort med snop og mat, så får man tjukke hunder som tigger ved matbordet :-p
Men jeg har aldri sett en hund sitte foran datan, med visakortet i kjeften mens siklet renner.. Derfor tyr jeg til materialistiske bortskjemmelser.. Hunder forstår ikke sånt x)

DSC_0079
Hun ser kanskje ikke så skummel ut med den rosa sløyfa si, men Kira er en imponerende god vakthund.. (Men mest av alt er hun jenta til’a mor !)

Katten slipper heldigvis unna (for det meste) ettersom han verken liker dill eller dall.. Kattesengen bryr han seg katta om og heller ikke lekene jeg har hamstret vil han vite av..
Han jager ekte mus og den store gode sofaen min får jeg pent dele på !

CAM00697

Jeg prøvde å skjemme han bort med Gourmèt kattemat til dyre dommer…
Blid og temmelig fornøyd med meg selv, fylte jeg opp skålen hans og ventet nesten på et lite gledeshyl når han fikk se maten… Men Nei…
Han tok ett sniff oppi skåla, snudde rumpa til og grein… Han klagde både lenge og høyt.. Til slutt la han seg både sulten og skuffet oppi sofaen…
Og jeg følte meg en smule fornøyd med at katta mi ikke vil ha dyr, fancy kattemat..
Han vil ha billig-mat, og da aller helst firstprice ! Den liker han best..
Flinke katten sin det ^_^



(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Min Absurde Verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.