Min Absurde Verden

Helt vanlig ulogisk logikk

Uforståelige NAV og skogens ro

Kategori: Andre hjernedøde temaer | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 15. januar , 2014

Snøen falt og roen senket seg over tanken mine igjen… Rundt meg skriker andre etter sommer og varme, men jeg er i mitt rette element i det snødekte Norge.

Skogen er mitt fristed, min flukt fra hverdagens sorger og uro. Og nå om dagen er de mange.

Denne uken var jeg blitt innkalt til møte hos NAV. Jeg trodde møtet var for at NAV skulle følge opp og se at jeg gjør som det ble avtalt hos NAV der jeg bodde før. 1 år med støtte for å gå i behandling slik at jeg skal bli arbeidsdyktig igjen… Men det var feil.

NAV har bestemt å stoppe støtten min om noen uker. Hvorfor ? Fordi NAV her ute tydeligvis var «strengere enn NAV der jeg bodde før»… Og jeg som trodde at NAV var NAV, med samme regler uavhengig av hvilket kontor man tilhørte…

Angsten river i kroppen fordi jeg fikk så alt for kort varsel. Jeg har en leilighet med 3mnd oppsigelse, regninger og forsikringer som må betales…

Heldigvis er saksbehandleren min menneskelig, hun kastet et blikk på diagnoselisten min og sa at jeg var en av de som hadde nok å stri med i livet. Og nå ligger håpet mitt om behandling for å bli arbeidsdyktig igjen hos henne og angsten ligger igjen hos meg.

De siste dagene har jeg rømt fra angsten og ut til skogen i timesvis..

Jeg lukker øynene og fyller lungene med den kalde, friske luften og lar den rense kroppen for angst og uro. Jeg hører trærne hviske rundt meg, mens de svaier i takt med vindens sang. Slik en trøstende mor vugger sitt barn til ro. Kulden stryker meg ømt på kinnene og jeg faller til ro.

Det rasler i buskene og en ivrig Kira bykser mot meg. Den sorte pelsen glinser av snø og øynene stråler av glede. Hun elsker vår flukt ut i ensomheten. Akkurat som meg..

image image

 

 

Annonser(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Min Absurde Verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.