Min Absurde Verden

Helt vanlig ulogisk logikk

Jul og nyttår endelig over for nå x)

Kategori: Tourette, ADD og Bulimi | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 8. januar , 2014

Da har jeg hatt både jule- og nyttårsferie fra bloggen og nå er det på tide å kaste seg over tastaturet igjen med ny giv ! ^_^

I år skulle det være minimalt med feiring for min del, for det er ingen hemmelighet at høytider er en stor utfordring for mange av oss med spiseforstyrrelser..
Alt dreier seg om mat og snop, julegleden for min del drukner i mat-angsten..
Men det ble ingen flukt på meg, julen hentet meg inn, dermed maten og julesnopet også..

Jeg feiret med kjæresten i år og vi fartet fra det ene selskapet til det andre, all maten og festingen har satt sine dype spor. Eller burde jeg si «sine bulende spor»..

Badevekten har jeg ikke turt å røre, jeg er for øyeblikket lykkelig uviten, men de trange buksene skriker en smertefull sannhet..
Alle kiloene jeg de siste månedene har strevet av meg har gladelig kommet tilbake.

Jeg skal egentlig veie meg hver gang jeg er i samtaler med behandleren min, men øynene mine lyste av frykt og skam da hun forsiktig pekte mot vekten på kontoret hennes…
Med et trøstende smil og forståelsesfull stemme sa hun at vi kunne vente til neste samtale med å veie meg..
Det man ikke vet har man ikke vondt av, og for meg er det tallene på vekten som styrer livet mitt.. Gode tall er det eneste som holder meg fra å dytte fingeren ned i halsen etter hvert måltid.. Og akkurat nå er det en lykkelig uvithenhet som holder meg nogenlunde samlet..

Men nå er nyåret her og en ny giv har kastet seg over meg..
Nå er det ingen høytider på en liten stund og jeg kan nå konsentrere meg om sunn kost og mosjon ^_^

Håper dere alle har hatt en god jul og et godt nyttår :)

Annonser(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Min Absurde Verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.