Min Absurde Verden

Helt vanlig ulogisk logikk

Olivenolje kurerer gruff for både 2- og 4-beinte !

Kategori: Andre hjernedøde temaer | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 4. oktober , 2013

Jeg er ikke en Beliber eller beliver, jeg er en Oliver !
Som fattiglus har jeg lært meg å se etter andre, billige alternativer for litt av hvert – og jeg har funnet ut at olivenolje kurerer det meste av gruff..
Og da snakker jeg som First Price olivenolje, ikke de dyre fancy oljene.. Det funker også med solsikke- og rapsolje så klart.

For noen år siden gjorde jeg den store tabben med å bleike håret mitt selv, dermed ble jeg sittende med et hår som minnet om Gullars. Håret knakk bare jeg så på det og jeg så for meg en fremtid som flintskalle…
Jeg dynket håret med olivenolje, surret et håndkle rundt og tok kvelden. Nesten morgen var håret helt fint igjen (sett bort i fra den salige blandingen av oransje og tiss-gult)..
Så nå kjøper jeg aldri dyre hårkurer lenger, en og annen runde med olivenolje og håret er som nytt.
Dog – det tar en 3-4 runder med shampoo før oljen blir helt borte.

Noen elsker Nivea, jeg elsker oliven. Jeg har som en konsekvens av dietten min kronisk tørr hud på legger, lår og armer… Så 1-2 ganger i uken smører jeg på litt olivenolje i stede for bodylotion før jeg legger meg og neste morgen er jeg myk som en barnerumpe.. Samme med hendene mine på vinter/høst. De smøres inn med olje før jeg legger meg…

Nå snakker jeg ikke om at man skal marinere seg i olje så det renner av deg, men et tynt lag som ikke legger igjen oljeflekker på lakenet.
Visste du at de beste bodylotionene man får kjøpt på apoteket er tilsatt slike oljer, nettop pga effekten ?
MEN, ikke bruk det i ansiktet med mindre du vil våkne som en pepperoni pizza.. Så feit olje tetter porene dine…

Hunden min Kira elsker også olivenolje. Til min store lettelse er hun så glad i det at hun «drikker» det rent.. 1 spiseskje olivenolje til frokost og 1 teskjed tran til kvelds.. Tørrfôr inneholder minimalt med fett og hunder kan ofte få tørr, matt pels og begynne å flasse. Etter en liten stund med olivenkuren min er pelsen hennes nå så blank og fin at folk kommenterer det når vi er ute og går tur.. Hun flasser minimalt og kløen hennes pga tørr hud er borte :-)
Visste du også at de essensielle fettsyrene kan bedre hundens lynne ?
En hund med sunt kosthold er mer balansert og mindre stresset ;-)

I starten da hun flasset og klødde som værst, smørte jeg også de tørre områdene hennes inn med litt oliven.. Tipp topp !

Olivenolje hjelper også mot treg mage. 2-3 spiseskjeer (du blir ikke dårlig i magen av det), oljen smører systemet ditt så maten glir lettere gjennom :-)



(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Min Absurde Verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.